Help

Terugvoerplicht.nl biedt diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format).

Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Vragen en opmerkingen over Terugvoerplicht.nl?

Wij streven ernaar de site zo volledig, correct, actueel en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden.

Heeft u vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site? Deze kunt u indienen via het contactformulier.